Domstolen og advokater 

Hvilken type utredninger?

Judith van der Weele arbeider i team med tidligere politianalytiker Øystein Egeberg samt med tilknyttet sexologisk kompetanse. Det utredes etter barnevernsloven og i foreldretvister, fortrinnsvis minoritetssaker. Enkelte private utredninger utføres på mandat fra advokat. Mandatene nedenfor er utviklet i samarbeid med dommere. Det er også nylig kommet mandater til bruk i utredning av straffesak. Vi bruker omkring to måneder på utredninger.

Hvem kan vi anbefale?

På listen finner man kolleger som har tatt en utdanning av fem undervisningsdager samt veiledning knyttet til kultursensitive utredninger. I tillegg, gjennom kontakter og samarbeid har vi mange flere navn. Send mail til judith@vanderweele.no om du ønsker tips og anbefalinger knyttet til regioner, tema eller land.

Liste med navn på sakkyndige som har vært på kurs subsidiert av BUFdir:

Hvordan er kapasiteten?

For barnelovsaker i er vi fullbooket til 1.10.2019. Vi har kapasitet til ny straffesak med oppstart 1.6.2019. 

Vi foretrekker at advokater, dommere og barnevern ringer oss angående saker - ikke foreldre. Det gir et bedre vurderingsgrunnlag på hva vi kan bidra med.

Illustrasjonen er fra den kommende boken hvor Judith van der Weele er medforfatter - hvorfor stå opp? Arbeidshefte for minoritetsungdom på flukt.
Jon Nicholas, illustratør

© 2015 by vanderweele AS. 

Tel: 48887803

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey